Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Προσκλητήριο Βάπτισης Πειρατής  bx112 2017


Το προσκλητήριο βάπτισης Πειρατής είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης με υπέροχα γραφικά και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την επιλογή του.
Το τρίπτυχο προσκλητήριο βάπτισης του μικρού μας πειρατή είναι τυπωμένο σε λευκό χαρτί 250 γραμμαρίων έχει μοντέρνα γραμμή και πολύ ωραία σχεδίασή. Ο μικρός μας πειρατής ταξιδεύει στη θάλασσα  και ψάχνει για θησαυρούς μέσα σε μεγάλες τρικυμίες και φουρτούνες ανακαλύπτει θησαυρούς και έχει πάντα για παρέα στα ταξίδια του δελφίνια, γλάρους και τον υπέροχο ήλιο  που είναι η πυξίδα του.
Εκτύπωση στην εσωτερική κάρτα με θέμα το μικρό πεiρατή σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Συνδυάστε το προσκλητήριο βάπτισης  πειρατής και με την μπομπονιέρα του.
Στο προσκλητήριο βάπτισης μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο σε λευκό χαρτί. Εκτύπωση στις δύο όψεις σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων Στην εσωτερική του πλευρά έχουμε εκτύπωση σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:Ανοικτό:15,5x41  κλειστό: 15,5x15,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 20 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου