Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Προσκλητήριο Βάπτισης Ινδιάνος  bx111 2017

Το προσκλητήριο βάπτισης Ινδιάνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης φτιαγμένο από οικολογικό χαρτί πολύ εντυπωσιακό με ωραία γραφικά και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την επιλογή του.
Το τρίπτυχο προσκλητήριο βάπτισης του μικρού μας ινδιάνου είναι τυπωμένο σε χαρτί ανακύκλωσης 240 γραμμαρίων έχει μοντέρνα γραμμή και πολύ ωραία σχεδίασή. Ο μικρός μας ινδιάνος κάθεται έξω από την σκηνή του και απολαμβάνει τα αστέρια και το πανέμορφο φεγγαράκι που του χαμογελάει και του κρατάει παρέα.
Εκτύπωση στην εσωτερική κάρτα με θέμα το μικρό ινδιάνο σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Συνδυάστε το προσκλητήριο βάπτισης ινδιάνος και με την μπομπονιέρα του.
Στο προσκλητήριο βάπτισης μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο σε οικολογικό χαρτί. Εκτύπωση στις δύο όψεις σε χαρτί οικολογικό 240 γραμμαρίων Στην εσωτερική του πλευρά έχουμε εκτύπωση σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:Ανοικτό:15,5x41  κλειστό: 15,5x15,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 20 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου