Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Προσκλητήριο Βάπτισης Ινδιάνα  bx111 2017

Το προσκλητήριο βάπτισης Ινδιάνα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης φτιαγμένο από οικολογικό χαρτί πολύ εντυπωσιακό με ωραία γραφικά και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την επιλογή του.
Το τρίπτυχο προσκλητήριο βάπτισης με την μικρή μας ινδιάνα είναι τυπωμένο σε χαρτί ανακύκλωσης 240 γραμμαρίων έχει μοντέρνα γραμμή και πολύ ωραία σχεδίασή. Η μικρή μας ινδιάνα είναι έξω από την σκηνή της και απολαμβάνει την ομορφιά της φύσης ώσπου κάποια στιγμή έρχεται πρόσωπο με μια πανέμορφη κόκκινη πεταλούδα. Όμορφα χρώματα χαρούμενα ένα ιδιαίτερο κάλεσμα που θα αρέσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας.
Εκτύπωση στην εσωτερική κάρτα με θέμα την μικρή ινδιάνα σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Συνδυάστε το προσκλητήριο βάπτισης ινδιάνα και με την μπομπονιέρα του.
Στο προσκλητήριο βάπτισης μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου τρίπτυχο σε οικολογικό χαρτί. Εκτύπωση στις δύο όψεις σε χαρτί οικολογικό 240 γραμμαρίων Στην εσωτερική του πλευρά έχουμε εκτύπωση σε χαρτί λευκό 250 γραμμαρίων.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:Ανοικτό:15,5x41  κλειστό: 15,5x15,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 20 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου