Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ICINVITATIONS 2017
                                                                     lASERCUT


                 Προσκλητήριο Γάμου laser cut cw502 "Αθήνα-Πλάκα" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut cw502 είναι ένα  προσκλητήριο  πολυτελείας με καταπληκτικό design σε ιριδίζον σαμπανί χρώμα,και για διακόσμηση έχει ένα strass με μια καλλιτεχνική μπλε μπορντούρα.
Το προσκλητήριο γάμου cw502 έχει εντυπωσιακό design και συνδυάζει πολύ όμορφα το κλασικό με το μοντέρνο, το σαμπανί με το μπλε σκούρο, και ένα πανέμορφο strass αιχμαλωτίζει τα βλέμματα όλων μας.
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με τα στοιχεία του γάμου και μια πανέμορφη μπορντούρα.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου cw502 είναι για αυτούς που αγαπάνε με πάθος την πολυτέλεια,για αυτές που αγαπάνε τα διαμάντια, ταιριάζει με ένα σαμπανί νυφικό και ταιριάζει και για θαλασσινά θέματα, στολισμός εκκλησίας,δεξίωση.
Στο προσκλητήριο γάμου cw502 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου δίπτυχο σαμπανί πολυτελείας, laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων σε ιριδίζον-χρυσαφί Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:κλειστό 13,5x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
"το εσωτερικό της πρόσκλησης αλλάζει και διαμορφώνεται όπως το θέλετε εσείς"
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου