Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Προσκλητήριο Γάμου laser cut cw066 "Κρήτη" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut cw066 είναι ένα πολύ όμορφο προσκλητήριο γάμου έχει το χρώμα του πάθους, βαθύ κόκκινο-βυσσινί και προορίζεται για ζευγάρια που λατρεύουν τα πορφυρά και έντονα χρώματα.
'Όμορφα μεγάλα ανάγλυφα λουλούδια σε μεταλιζέ και ματ αποχρώσεις του μπορντό-κόκκινο,για διακόσμηση έχει μια πανέμορφη δαντελίτσα φτιαγμένη με καταπληκτική λεπτομέρεια.  
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με τα ονόματα των μελλόνυμφων και τα στοιχεία του γάμου.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου cw066 είναι μια εντυπωσιακή πρόταση για εσάς που θα συνδυάσετε πινελιές του έντονου κόκκινου στον γάμο σας,ένα εντυπωσιακό προσκλητήριο που σε καλεί από μόνο του στον γάμο με το χτυπητό του χρώμα,σχεδιασμένο για αυτούς που αγαπάνε τα έντονα χρώματα.
Στο προσκλητήριο γάμου cw066 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου με μεγάλα λουλούδια μπορντό-κόκκινο χρώματος ,laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων ιριδίζον-χρυσαφί. Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου: 12,5x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
"το εσωτερικό της πρόσκλησης αλλάζει και διαμορφώνεται όπως το θέλετε εσείς"

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου