Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Γάμου laser cut cw5102 "Αθήνα-Βοτανικός" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut cw5102 είναι ένα  προσκλητήριο   τρίπτυχο σχεδιασμένο με καγκελόπορτες παλαιού στύλ. 
Το προσκλητήριο γάμου cw5102 είναι ένα τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου με πανέμορφες παραδοσιακές παλαιές καγκελόπορτες σε χρώμα μπλέ σκούρο.
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με όμορφα λουλούδια και τα ονόματα των μελλόνυμφων.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το προσκλητήριο γάμου cw5102 είναι για γάμους με vintage-rustic στοιχεία οπότε μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε και το consept για το γάμο μας.  
Στο προσκλητήριο γάμου cw5102 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο τριπτυχο προσκλητήριο γάμου με καγκελόπορτες παλαιού στυλ, laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων ιριδίζον-λευκό Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:κλειστό 12x18 ανοικτό 27x18
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου