Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Γάμου laser cut 5112 "Αθήνα-Νεα Ιωνία" 2017

Το προσκλητήριο γάμου laser cut 5016 είναι ένα  προσκλητήριο   λευκού χρώματος με ροζ πινελιές στην δαντελωτή του επιφάνεια και έχει για διακόσμηση ροζ σατέν κορδέλα.
Το προσκλητήριο γάμου 5112 είναι καλοσχεδιασμένο με πολλή λεπτομέρεια,συνδυασμός λουλουδάτης δαντέλας με ροζ πινελιές και μια σατέν ροζ κορδέλα επιτυγχάνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Εκτύπωση στην μία όψη του προσκλητηρίου με μια καρδιά και τα στοιχεία του γάμου.
Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.
Το λευκό δίνει ένα διαχρονικό και ultra elegant στυλ σε έναν γάμο και όταν μάλιστα συνδυάζει λεπτομέρειες με πλούσιο ανθοστολισμό απο ροζ μπουκετάκια λουλουδιών στην δεξ'ιωση..το αποτέλεσμα είναι άψογο.
Στο προσκλητήριο γάμου 5112 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 
Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.
   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:
Ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου λουλούδια δαντέλα με ροζ πινελιές, laser cut. Εκτύπωση στην μια όψη σε χαρτί 250 γραμμαρίων λευκού χρώματος Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.
  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:12,5x18,5
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 100 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 20-25 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση
  • Δωρεάν Μεταφορικά
Eπικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου