Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Το ICINVITATIONS
είναι ένας χώρος δημιουργίας χειροποίητων,κλασικών και μοντέρνων προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης. Ακολουθώντας αυστηρά υψηλά κριτήρια ποιότητας και κατασκευής, συνδυάζοντας τα κλασικά στοιχεία της μόδας με τις τελευταίες τάσεις της υψηλής και μοντέρνας τεχνοτροπίας, θέτει σαν στόχο ένα άριστο αποτέλεσμα, γεμάτο φινέτσα. 
"Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που αφήνει ένα προσκλητήριο γάμου το οποίο έχει σχεδιαστεί και κοπεί αποκλειστικά για εσάς". Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από κάθε σχεδιασμό του icinvitation, καθένας από εμάς είναι κάτι το διαφορετικό και μοναδικό. Κάθε φορά το επιβεβαιώνει ακούγοντας προσεχτικά κάθε πελάτη, ώστε μαζί να επιλέξουν ή ακόμα και να σχεδιάσουν το κατάλληλο outfit για την ανάλογη περίσταση.
 Κύριος στόχος και φιλοδοξία είναι να οδηγηθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος στην τελική του επιλογή, μέσα από διαφορετικά στιλ, εκείνων των προσκλητηρίων γάμου που θα τον κάνoυν να ξεχωρίζει είτε πρόκειται για ένα κλασικό προσκλητήριο γάμου ή για ένα ιδιαίτερο προσκλητηρίο γάμου laser cut.
     Προσκλητήριο Γάμου Post Card Χαρούμενο ζευγάρι


Το επόμενο βήμα.  Οι παραγγελίες γίνονται online με μια απλή φόρμα παραγγελίας η με email μας που στέλνετε τα στοιχεία σας και σε 24 ώρες έχετε το προσχέδιο σαν πρώτη εικόνα της απόλυτης συνεργασίας μας και αφού καταλήξουμε ακολουθεί η  διαδικασία της προκαταβολής 40% η εφάπαξ πληρωμή και ένα 5% έκπτωση.Τέλος, παρέχονται συμβουλές για την συμπλήρωση της όμορφης δεξίωσης που ετοιμάζεται με όμορφα αξεσουάρ που σας παρέχουμε εμείς (Σουπλά,Ευχαριστήριες κάρτες,Χωνάκια ρυζιού,Μενού δεξίωσης κ.α) δίνοντας το τελικό αλλά ταυτόχρονα και το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνη την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. 
Κόστος. Το icinvitations επιλέγει ανάμεσα στα καλύτερα και πιο ποιοτικά χαρτιά αλλά παράλληλα με σεβασμό στην δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση επενδύοντας στο value for money. Έτσι, διατηρεί υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Το κόστος κατασκευής κάθε προσκλητηρίου γάμου η βάπτισης είναι άμεσα συνυφασμένο με τα χαρτιά και τα υλικά τα οποία θα επιλέξετε και φυσικά το είδος προσκλητηρίου που επιθυμείτε. Έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια κατασκευής του δική σας παραγγελίας έχετε πλήρως τον έλεγχο των οικονομικών σας και εξαρχής θα γνωρίζετε το κόστος του, χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου